Když se tak dívám
Když se tak dívám,
do vyhlídek,
nijak se neliší,
od prohlídek,
lékařských.
Chvíli dobré,
chvíli něco se kazí,
občas přejde mě smích,
ze zprávy hrozné,
ale to přejde,
než přijde sníh,
a pak vše zas a zas,
jen ty stopy,
že něco bylo,
ty smyje čas,
než přejde mráz,
to aby na chvíli se ulevilo,
než přijde zase ten čas,
kdy odtaje a zase přijde, mráz.
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcella, Bludimíra, Amonasr, piťura, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)