Anotace: ryzí...
každý má svůj díl popela
ticho si voní černou kávou
dělat co dělat si nechtěla
k čemu pít hořké
s královnou včelích úlů
klapky jsou černo bílé
Ne nemám smůlu!
není to zbabělost, ani zlost
jen víš, že
každý má svůj díl
po pe l(k)a ?
a věčný čosovír fouká mezi prsty
díváš se jen, jak mizí
i on je tvůj, tak ryzí...
co bude potom?
co s tím?
co po něm zbyde?
zbyl stín...
tak, přeber si to sama
dlouho jsem se tu nemotal a bum už mám zase vyražený dech ....to je párádní
23.08.2017 14:14:56 | Dědek mrak
vílunko, tahle krásná...sans comention-sans aucin doute/nepochybně/*bez debat. ST* :-D***
23.08.2017 13:13:56 | Frr