Večer děda s babičkou,
šli vám tmavou uličkou,
lotr je tam zastavil,
aby prachy zabavil.
Děda v mládí boxoval,
tak se rázně zachoval,
na nos přesně zamířil,
lapka hned prach rozvířil.
Prchá lotřík nehodný,
na čas bude marodný,
děda objal babičku,
dostal velkou hubičku.
To se stalo známýmu, když ho přepadl maník s nožem. Jako bývalému karatistovi mu stačil jeden rychlý pohyb nohou...
12.09.2023 10:03:56 | Koala