Anotace: Kam zmyzel ten smích Do ticha jen kapky zní ...
Kam zmyzel ten smích
Do ticha jen kapky zní
Tvá pleť bledá jako sních
Co tvé srdce trýzní
Proč ty slzy v očích tvých
V objetí tiskneš čím dál víc
Kapky příběhu ve tvářích
Ani jeden z nás neříká nic
Poslouchám tlukot života
Který ti ve hrudi zní smutnou písní
Ptáš se proč , se vše tak zamotá
Když člověk o lásce sní
Odpovídám naděje umírá poslední
Dokud jsme tu příběh nekončí
Do posledního dechu do posledních dní
Dokud láska do dveří nevkročí
Říkej nahlas co ve svém srdci máš
Poslechni hlas co ti napovídá
Jak najít cit který stále hledáš
Který tvé srdce ve snech vídá
Pak ustal ten pláč
A úsměv se slzou skleněnou
Opět mě pevně objímáš
S hlavou něžně opřenou
Šeptáš slova "děkuji že jsi"
Odpovídám proto jsem tu
Ještě chvíly povídáme si
Než dokouříme cigaretu
JÉ, TO JE MOC KRÁSNÉ.
31.08.2017 18:45:09 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA