Anotace: Někdy minulost bolí a přináší smutek , vzpomínky které nedají se zmazat . Tváře které nejdou zapomenout .
Někdy toužíme jen vrátit čas
Ty časy které nás zranili
Které se opakovali zas a zas
Za které jsme se vinili
I když chyba nebyla jen v nás
Každý z nás v duši ukrývá tajemství
Jizvy které uvnitř pálí vás
Neskončit v poutech otroctví
Vlastní minulosti která bolí
Zrcadlem dívat se zpět
Nemá cenu sypat do rány hrsti soli
Někdy řekli jsme pár nechtěných vět
Nestát na místě i když je to náročné
Nepadnout na kolena časů minulých
Již je to jinde a není to skutečné
Poučit se z těchto časů zlých
A jít vpřed s nadějí která zůstává
Nezakopávat o pochybnosti
I když nás někdy smutek dostává
Nedat v sázku své city a ctnosti
S rukou k nebesům jsem v pohodě
Říci celému světu vstávám
Pustit ty negativa života k vodě
Nezměním se svým/svá zůstávám