Hraniční efekt
Anotace: život na hranicích, hraniční porucha osobnosti, touha po přijmutí, touha po pozornosti
Seděl tak na břehu
životu na okraji
chodidla již ve vlnách smáčel
Mokrý byl zpola
tak jako suchý
a tu vítr kolem kráčel
Sfouknout tě do řeky
na dno v zapomnění
či jen zahvízdat a narovnat ti střih?
Nechám to osudu,
Fortuně, náhodě
prosím tě jen,
ať to má švih.
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Ruda Štola, Mensió, pomeranch
Komentáře (0)