křik pro nic
v chrámu slyší o tvém milosrdenství
a za branami jeruzaléma křičí
ukřižovat v pekle v očistci
neznají tvou lásku
nechtějí duši skrze ni očistit
stále vyhlíží tvůj velkolepý vjezd
do jeruzaléma
a zatím znesvěcují ratolesti
kdo prošel peklem
ten po pomstě víc už nekřičí
ten chová v srdci zátiší
kolébku domova
pro dítě nejčistší
Přečteno 363x
Tipy 20
Poslední tipující: zelená víla, jitoush, Frr, Iva Husárková, Amonasr, Dreamy, Jort, Kubíno, Ruda Štola, Philogyny1, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)