Jaký je svět
Anotace: O tom jak život je jen jeden a neradno v něm čekat.
Pomine slovo, ztratí se slib
pomine láska, bylo už líp.
Pomine myšlenka, zbyl z ní jen strach
pomine úsudek, budoucí krach
I svíčka zhasíná
loňský mám šat
život ti usíná
pohádky vrah.
Však nezoufej příteli, louka zas pokvete
slunce jí zasvítí a vypustí květ
kolikrát bál si se, že budem minulý
přitom tolikrát zjistil si
že takový je svět
Přečteno 437x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, Kubíno
Komentáře (1)
Komentujících (1)