Anotace: Až duše cinknou jak dvě sklenky vína a na jazyku rozlije se duha nejsladší, až nebe všechny hvězdy pozhasíná a ovce proženou se naší salaší...
Poutník s toulavou holí
Až duše cinknou jak dvě sklenky vína
a na jazyku rozlije se duha nejsladší
až nebe všechny hvězdy pozhasíná
a ovce proženou se naší salaší
Tehdy mi svět prvně bude písní
s toulavou holí vyjdu noci vstříc
a jiskry lásek, které jsem si vysnil
z klobouku vsypu sněhu do ulic
Neplačte pro mě, klidně spěte v žití
to mně se život pouhým spánkem stal
tak se teď chystám ze snu probuditi
však brzy svitne, já budu opodál