prosba skrze
prosím tě o dar mlčení
vždyť čím můj soud
když nevidí
trám ve vlastním oku
prosím tě o dar otevření
vždyť čím má láska
bez tvého osvícení
prosím tě o dar pokory
vždyť čím má modlitba
bez tvého prozření
prosím tě o dar ducha svatého
ať prosba nesena je
skrze syna tvého
sám nezmohu nic
tam kde dvou
ve jménu tvém
ty uprostřed nich
Přečteno 378x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Amonasr, Jort, Dreamy, Ruda Štola, Iva Husárková, Kett, Philogyny1
Komentáře (6)
Komentujících (4)