***KOČKA***
Anotace: Bez nich mi to zkrátka nejde.....
Bez kočky se žíti nedá
vždyť je krásná, hebká, skvělá,
ten kdo s kočkou doma žije
tak je milý, žádná zmije.
Ráno když se vstávat nechce
přijde kočka k Tobě lehce,
oňufá Tě čumáčkem
vždyť je přece miláčkem.
Vstávej , honem já mám hlad
nebo si pojď se mnou hrát,
nechceš vstávat? dobře tedy
ještě chytneš ze mě vředy..
květináč už na zem letí,
první, druhý, potom třetí,
co bych ještě vyvedla?
skáču jako posedlá.
V koupelně i na záchodě
kočka na Tě zírá v sedě,
kam se hneš tak tam ji máš
před kočkou se neschováš.
Všude chlupy, v packách písek
z nábytku pak plno třísek,
přesto je to Bohyně
Tvého domu vládkyně...
Přečteno 448x
Tipy 11
Poslední tipující: Jenda P., grázlík, JSJ, B.kaspik, tato22, Iva Husárková, Kapka, Cappp
Komentáře (11)
Komentujících (7)