Bez obav čekám
jen leťte vy
stěhovaví ptáci . . .
co ze srdce daruješ
k tobě se vrací . . .
Za foto děkuji MIRA Photography
www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
čtu Tě bez obav protože tohle je skvostná ŇAMKA dokonalá ST :-))
12.09.2017 06:02:35 | Iva Husárková