Anotace: >>>Jsme kamarádi ne li přátelé i když s mnoha rozdílnými názory ale nebojíme se říci co máme na srdci nebo co se nám na tom druhém nelíbí i líbí , poznáváme na druhém nálady či to co nás trápí a zjišťujeme jak jsme si vlastně přes ty rozdíly podobní
Do malých slov podoba se vkrádá
Snažím se ti říct mnoho věcí
Ale ani jedna není co bys slyšela ráda
Víš že nejsme děti , už jsme velcí
Napsat se pokouším co neumím říci
V ruce držím tuhu kterou maluji život
Tuhu kterou zaznamenávám příběh
Život který snad má nějaký důvod
Život je trať a čas je dlouhý běh
Jsme spolu a od sebe i když jsme snílci
Snílci o životě bez zábran
Bez bolesti , bez smutku a slz
Chceme klíče od všech dveří a bran
Vidět všechno skrz na skrz
Jsme dvě strany na jedné minci
Ty jsi ta která přináší světlo
A já přicházím s černou nocí
Díky tobě uvnitř sebe mám teplo
Díky tobě vím jaká je láska pocit
Avšak stále jsme jen cizinci
Jsme obrácené světy jedné planety
S odlišnými názory které nechceme přijmout
I když snažíme se to zvládnout já a ty
Společně i mimo , chceme to zvládnout
Ač rozdílní stali jsme se blíženci
Se spřízněnou duší hledíme do budoucna
Pod měsícním světlem které se ti v očích odráží
Společně se smějeme jak je ta chvíle mocná
Když jeden druhého se pochopit snaží
Moc krasne jsi to napsal ,libi se mi slova,ktera ti na mysl prisla :) spolecne chvile plne smichu jsou fajn ...byt cizinci co se snazi vzajemne poznat a pritom si byt blizci a rozumet si i bez vyrcenych slov ,ktera se v mysli zjevi a na jazyku se neobjevi v tom tajemstvi pratelstvi zustava ...dekuji za krasnou basen
17.09.2017 19:46:31 | FairyLAdy