Opatrnost
Anotace: Trochu legrace, trochu skutečnost.
Miluji tě, lásko moje,
chtěl bych si tě vzíti.
Miluji tě, můj miláčku,
co mám na to říci.
Řekni ano, moje milá,
budeme žít spolu.
Moc ráda bych tohle řekla,
bojím se však bolu.
Nic se neboj, milé děvče,
láska všechno hojí.
Já vím, drahý, ale víš ty,
co dnes rozvod stojí.
To máš pravdu, moje zlatá,
čas je dobrý rádce.
Lepší než-li prachy ztratit,
je žít na hromádce.
Přečteno 572x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (2)
Komentujících (2)