Děkuji Ti ...
Anotace: synovi Honzovi ...
hladíš mě po vlasech
děkuji Ti za tu chvíli
vždycky jsme si spolu
tiše rozuměli
možná proto že jsme
jedné krve byli
jediného vyznání
láska věří láska má naději
láska vytrvá
láska nikdy nezanikne
ať se děje cokoliv
Přečteno 487x
Tipy 30
Poslední tipující: Amonasr, AndreaM, Ruda Štola, Frr, Pamína, piťura, Nikita44, Kett, Fany, bogen, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)