Anotace: Bipolární x
Jsme dvě,
Jsme noc a den
Jen sen,
Ten sen,
Jenž nás probouzí.
V nouzi,
Čekáme na spásu,
A tíha, tíha času
Šlape nám na paty.
Utíkáme
Ruku v ruce
Před sebou navzájem
Brány pekla, ráje
Otvíraje.
Zaklesnuty v jednu
Trháme se na dvě půle
Kde je vůle je i cesta
Říkali,
Jen jedna ze sta,
Jen jedna ze sta.
Srdcem a duší
(Bez šance na útěk)
Navěky spojené,
Jsme s tím už smířené,
Jsme s tím už smířené.
pěkný spád až vodopád obrazů v nárazu duality, opravdu pěkný kousek poezie.
24.09.2017 21:04:24 | Slav Milo