Anotace: Muze to pusobit arogantne, ale stejne tak je to ulevujici postoj k hromade nepochopeni.
Připomněl jsi mi jedno období, které pořád ještě tak trochu trvá, kdy někteří lidé kolem mě se mnou mluvili, jako kdybych byl někdo úplně jiný, jó staré známé předsudky a pomluvy.
24.09.2017 21:00:05 | Slav Milo