Na co myslíš, prý se splní?
To by bylo utrpení
-na bolesti, na blbosti
-na to co je vlastně štěstí
Takhle to ale není, snad...
mysli jen na to, co máš rád
Zázraky se možná dějí
víra prý hory přenáší
netrápit se beznadějí
to není zrovna nejsnažší
Na co myslíš, ať se splní
-na vše to co kvete, voní
-na kaštany sametové
-na radosti stále nové
-na lásku a milování
život vděčně ber do dlaní...
kaštany, žaludy a bukvice mám snad po všech kapsách, nikdy neodolám... :)
26.09.2017 15:34:10 | Philogyny1