Anotace: Další písňový text k chystané hře, prosím, čtěte s hudbou https://www.youtube.com/watch?v=2fngvQS_PmQ
Ó mlžné hory se k nebi klenou
s posledním dechem slyš píseň mou,
trvá tak krátce než všichni
zapomenou
v krvi se koupou, do válek jdou.
To jsou ty kroky k pádu
kamenné tváře bez výrazu
s duší se zasnoubil
vzdálený dým
dokážeš vytušit zradu
z pouhého odrazu
kdo válku prosadil
uvěřil lžím
Bože
Kdo válku hlásává,
ten špiní vlastní jméno
vzali tvou míru
na rakev víš,
samota tíhu zanechává,
jen nahé prázdno
pro ztracenou víru
svět popravíš
odvrácen od nebes dnes
cítíš tmu,
otevři oči
jméno své
nezapomeň,
cítíš tmu
odvahu svou
země dál se točí
seber sny své
vlastní strach pak přilož na oheň
Odvaha je tvůj stín
tíhu neseš v ramenou
s příchutí cizích vin,
pláče země pod horou,
zítřek má Tvoje jméno
a její tváře
slunce přes zataženo
svítí v tmách
hostům zbloudilým v temnotách
cítíš tmu,
otevři oči
jméno své
nezapomeň,
cítíš tmu
odvahu svou
země dál se točí
seber sny své
vlastní strach pak přilož na oheň
A dračí dech tam v tmách,
šeptá tvoje jméno
nevnímáš vlastní strach
noc má černé sukno
mezi nebem a zemí
zkus jít slunci ve stopách,
nečekej dál na znamení,
když smrt číhá v temnotách
cítíš tmu,
otevři oči
jméno své
nezapomeň,
cítíš tmu
odvahu svou
země dál se točí
seber sny své
cítíš tmu,
prosím svoje oči otevři
cítíš tmu
než se jitro rozední
jméno tvé,
jméno tvé
tam v horách dál
navěky zní
Kdyby to bylo možné,dala bych mnohonásobný ST:).Nádherné,nádherné...
28.09.2017 22:22:04 | Bludimíra
Děkuji Ti, milá Bludimíro :o) Těším se na celek až Húrin vše dotvoří :o)
06.10.2017 20:57:56 | Akrij8
Moc pěkný text. Docela by mě zajímalo, co to bude za hru. Ale ST dávám už teď.
27.09.2017 19:34:34 | danaska
Nááádhera....ST
27.09.2017 17:29:05 | Húrin
JIŘÍKU-NEŽ SE JITRO ROZEDNÍ SVOU TÍSEŇ PRÁVĚ TĚMITO VERŠI ROZETNI !!!! JSEM RÁD akryji bohulibý, že jsem Tě poznal...:-D ST ST ST
27.09.2017 13:26:23 | Frr