Milý chlapče zanech nářku,
vždyť máš ženu parukářku,
hlava se ti rychle změní,
tvoje pleš už vidět není.
Zas tě háro bude zdobit,
nemusíš se s lupy zlobit,
ušetříš též za stříhání,
účes zvládne tvoje paní.
Dnes tě zdobí černé dredy,
zítra zvolíš vlasy šedý,
budeš mužem mnoha tváří,
odpusť jí, že špatně vaří.