Anotace: ---
Z bradavek stromů
nakonec vyšroubuješ
noc s dlouhými vlasy
tak dlouhými, až v tobě zakoření
bude mít na zádech
dům a bude tam
výklenek pro sovy
v kredenci zabydlí se
mravenci
na homoli cukru
co vypadá jak hora Říp
v průsvitném celofánu
budou ji dobývat po kouscích
(tak jako my sebe)
jejich barvu
určí až další báseň
Možná budou zelení nebo modří.
a pak ty.
budeš černý se stíny.
pravdu píšu tužkou číslo dvě
a ta se ráda rozmazává
je příliš měkká
řekla bych
mě zaujaly bradavky a dál už sem se nemohla soustředit promiň Svati :-))
01.10.2017 09:08:43 | Iva Husárková
:) tvoje pravda není měkká, pěkně reješ, řekla bych ... taky bych chtěla noc vybavenou mravenci a sovami, ... mám doma pavouka :/ někdy to stačí :)
30.09.2017 09:40:56 | Ragnell
pavouci jsou stálice a teď přibyli na tlustici tyhle šneci, líbí se jim... :)
01.10.2017 11:22:46 | Philogyny1