Děláš samé chyby,
neposloucháš němé ryby,
děláš všechno po svém
a víš, že ukážeš všem.
Děláš samé chyby
a jsi za to rád,
nedáš na hloupé rady,
to snad radši čelem vzad.
Děláš samé chyby
a nevěříš na KDYBY,
jdeš cestou trnitou,
pro okolí jsi raritou.
Děláš samé chyby
a miluješ život,
zahazuješ pochyby,
seš sám sobě lodivod.
Děláš samé chyby?
Jen tak dál!
Každý někdy pochybí,
je to prostě dar.
Děláš samé chyby,
rozum prý ti v hlavě chybí,
přitom jsi dál než jiní,
a z úspěchu tě viní.
Děláš samé chyby
a učíš se z nich,
boříš stereotypy,
hloupost nech na jiných.