Anotace: a poskočí ti ešus...
Jestli ještě udržíš
ruce zdvihlé nad hlavou
Jestli ještě slyšíš
ptačí zpěv
Jestli druhé nesoudíš
"sorry" řekneš zarděle
potom pusť si
Nápěv na pět vět
Jestli lítáš
v oblacích
i když tělo semknuté
než se schystáš
vypít prudký jed
Než se zhoupneš
na vlásku
s rozhodnutím odejít
Pusť si prosím
Nápěv na pět vět...
PuSTila, pěkný.
03.10.2017 02:28:13 | Kapka
jsi nejodvážnější!...ostatní buď nepustili, nebo nenapsali :)
P.S. mě ta pecka děsně baví ;)
03.10.2017 14:02:45 | Malá mořská víla