Anotace: ---
Tma nemá hrany.
to jenom my
Představy nasvícené na průhledném skle.
dopad dravce, co nikdo nečekal
nikdo to neuklidí.
syrové maso páchne
a peří holubů je najednou výčitka
v trávě
chybí náhrobky a průvodce do nebe
Verš postrádá logiku a graduje ve chvíli, kdy
močíš.
a není to prádlo v lesní tůni
opakuj pomalu po mně
není to prádlo v lesní tůni
Je to jeho malá smrt.
...kdo zásadně pere svý prádlo v lesní tůni-ten nejspíš ucítí i každé smrtičky vyvanutou vůni...ST*:-D*
02.10.2017 10:01:30 | Frr
syrově,silně,pravdivé...:-)
02.10.2017 10:00:58 | Ruda Štola