olejové skvrny zčeřených louží
vyblité ráno se krajem plouží
holubí pírko uvízlo
v prázdné dlani rána
svůj poslední sen zapomněla
deštěm probuzená vrána
nový den kalnýma očima
na svět zírá
na trámu v podkroví
si spokojeně hoví
únava netopýra...
Možná by byl ještě horší havran se slovy: nothing more.
Vrána je pořád ještě dáma :-)
Pusu za to ti posílám kromě tipu!
03.10.2017 20:48:14 | Pamína
raděj dámu nežli zombie-lépe brízu nž když z nebe padaj afrodiziakální sexbomby...:-D* :-)*
04.10.2017 00:25:02 | Frr