Anotace: —
Otisky starých cest
nesmažeš
Nikdy
po každém dešti
se vyplaví spodní voda
v kruzích vodoměrek
servíruje
utrpení na bílém talíři
vzory ruší podstatu věci
a ty
musíš mít přehled o stavu čápů
pak popíšeš
černou fixou
jejich křídla
tak jako sebe
In The End
tuším, že se zrcadlí i ty přívětivé otisky... nechceš je mazat po dešti...
04.10.2017 22:29:27 | zelená víla
Něktré otisky a cesty v mozku jsou dobrý, ale některé jsou peklo a není na to nic
05.10.2017 16:22:16 | Philogyny1
Kdyby to smazat šlo,tak bychom asi nikam nedošli...:-)
04.10.2017 18:52:22 | Ruda Štola