Nálady
Anotace: Báseň psaná podle nálady bez tématu
Na plicích mám vodu a hlen
pohleď satane na kříž se svatozáří
ne tohle není jen pouhý sen
na starém dřevě Ježíš s vážnou tváří
Stáří vyrývá lidem vrásky do pleti
vrásky hluboké jak u stavení studny
stáří je všech lidí na zemi prokletí
ztracené mládí bude pro všechny osudný
Bydlíš v Praze blízko čtvrti Dejvic
třikrát týdně tě chodím navštívit do bytu
kde mezi čtyřmi stěnami nachází se nejvíc
všichni tě po vlasech hladili tu
Přečteno 402x
Tipy 1
Poslední tipující: AngelLia31
Komentáře (0)