Myslíš na mě
zrovna teď!
Byla jsem na Tebe
dnes děsně zlá....
Vím, že mi odpustíš!
Protože jsem tak sladká ....
Vím, že mě miluješ!
Přesto, že jsem tak samolibá....
I´m crazy Bitch,
můžeš mě nenávidět,
ale musíš mě milovat.
Jsem tak namyšlená,
kozy narvaný v korzetu.
Jsem tak nesnesitelná,
pokaždý, když se Tebou zametu.
Jsem ta nejmilejší,
když mě hezky požádáš.
Jsem ta nejsmutnější,
když co chci neděláš.
I´m crazy bitch!
Radši bys mě měl milovat