Slaboch nebo hrdina
Za štěstím jde ten,
kdo neztrácí víru
kdo věří ve svůj sen
a srdci dává sílu.
Přes hory i údolí
dřem svá hříšná těla
co nás bolí přebolí
pot nám skrápí čela.
Nejdodeš-li svého cíle
uvadáš jak květina
marnost vlastní píle
slaboch nebo hrdina?
A co je v pravdě krásné
cíl a nebo cesta?
Možná je to jasné
jen jednomu ze sta.
Přečteno 368x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Cappp, Romana Šamanka Ladyloba, Akyš, Fany, Kett, Šípková Růženka, piťura
Komentáře (4)
Komentujících (4)