Jamona
podzimní kvetení
hlasem temna vypraví
rekonstruovaná pravda
na nic víc se nezmůže
poklidem dereme se za závrať
i ta hořkost už zbělela
do počtu zbývá marnost
co rve si duši z těla
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)