Čas
Pošetilost mého mládí,
padá zhůry, tryskem pádí,
včera jasným nebem bylo,
dnes je prašno pohltilo..
*
Jehla lásky prošla tepnou,
slzy kanou na tvář temnou,
na oponu tvojí pózy,
na kraj lůna, s chutí prózy..
Vzdouvají se, ohněm plají,
nehty lámou, krve sají,
dechem život popadají,
mají naspěch, rychle tají..
*
Slzy slané, plné bolu,
tekou v kruhu a né dolů.
V nekonečném zapomnění
"nechoď!!!" křičí,
"Čas se časem také mění".
*
Včera jasné nebe bylo,
dnes je to, co z Tebe zbylo..
***
Přečteno 391x
Tipy 15
Poslední tipující: Beepat, sluníčko sedmitečné, Kyška, Básník Karel, Gabrielle, Ruda Štola, Akyš, Dreamy, Kapka, Šípková Růženka
Komentáře (2)
Komentujících (2)