Anotace: netřeba
Hlavou se mi honí
jen myšlenka na ni.
Bosorka z lesů beskydských,
divoká i ráno v létě
i pozdě v noci,
když padne sníh.
V očích jí žhne vzácný žár,
ta vůně těla, který dobře znám.
Je jehla v seně, čirý dar.
Je mou múzou, kterou ve tmě
nalézám.
Hezké!...Bosorka se Ti stala můzou,jenž v těle má velký žár...ať Tě neutancuje k smrti v beskydských lesích...
09.10.2017 20:56:48 | Šípková Růženka