ó
má milá
melanchoe
nejněžnější
zůstaň mi věrná
za nocí
nejčernějších
i bolestných rán
neopouštěj mě
ani za slunečných
dní a tichých večerů
kdy se bez tebe
tak sám
už neobejdu
Já si tu svou taky hýčkám, a když se zamyslím. asi to bude vzájemné...
12.10.2017 20:14:32 | Philogyny1
...hlavně si to s ní nerozházet, pak umí být zlá...;-))dělám si legraci...
12.10.2017 20:44:13 | bogen
Ale houby, já myslím, že objedeš, a to docela dobře. Zrovna se na nás chystá další nášup babího léta, tak neotálej, vyndej kolo z garáže a honem někam do přírody, nachytat paprsky a povinně se kochat nádhernou podzimní scenérií u řeky! :) A neodmlouvej! :)
12.10.2017 19:48:24 | AndreaM