Anotace: Naozaj,nevolajte lekára,viem,myšlienka stačí. a nájdeme sa v pavilóne číslo 5? _6? 7?...etc
Som rád,že slovenčina na teba pôsobi skoro erotickým pohladenim.
Ved o tom to je,aby nače jazyky sa stretli...
Láska je položená do ruoznych polôh...
A som rád,že polôh nikdy nieje dosť.
Máme pred sebou ešte spústu objatí.
O bozkoch...zatiaľ nepíčem...
02.11.2017 10:37:33 | džemo
A fak jako nemusím ....ty rañajky ani obed...jupí;...tá slovenčina ma doSTáva
10.10.2017 14:19:30 | Malá mořská víla