Anotace: .....
Sklenice vína,
každá je jiná,
sladká či trpká,
ostrá vývrtka.
Vinařství klidné,
kousek od Vídně,
révu do sudů,
obstarat půdu.
Trpká chuť značí,
náladu k pláči,
sladká je radost,
života slavnost.
Každá je zdravá,
dává Ti práva,
odsunout starosti,
užít si radosti.
Na dně Tvé sklenice,
dozvíš se nejvíce,
o slastech života,
věčná Tvá dobrota.
Ano, dala bych si víno. Dnes obzvláště. Asi bych dala sedmičku na ex. Takový je dneska den na hovno. Alespoň to víno by bylo pozitivum.
11.10.2017 06:50:43 | Anděl
...my z jihu Moravy víno milujeme. Dokáže starosti odsunout...dokáží se ve vínu rozpustit a odplout.
11.10.2017 06:19:44 | Šípková Růženka