Anotace: ...nesmím zapomenout na muže - otce. Ve vůních jsou Tymiánem. (Aromka)
Jsem mateřídouškou pastvin a luk,
jsem tvou hlavou, když máma je tvůj krk.
Jsem druhým z rodičů,
který při tobě vždy stojí.
Řeknu ti pravdu,
které se někdy bojíš.
Nemusím jen naslouchat
a být něžný jako mámy
Naučím tě síle
a jak si hojit rány.
Jsem prostě otcem vždy na tvé straně.
Když budeš chtít,
zvol si mé vůně.
Tymián voní krásně...důvěrně...spolehlivě zabere.
11.10.2017 07:57:38 | Anděl
To je dobře, že Ti voní Anděli. Máš hezký vztah se svým tatínkem. O tom ta Aromka je, a proto mě moc baví. Krásný den a děkuji.
11.10.2017 08:06:51 | Šípková Růženka