Anotace: zahrádka...
potřu si spánky levandulí
promnutou v prstech
ať vůně silic stoupá
pomažu čelo meduňkou
do čaje po kapkách medu
víc tepla brát
víc..?
víc dát už neumím
běžet, běžet pryč
a spát
tam, kde náruč otevřená čeká
kde najít lásku pro člověka
na rány, jitrocel si dát...
:) jdu se potapetovat tím jitrocelem - ba ne, i levandule v prstech někdy vrací léto. Na chvíli - s tebou pěkně:)*
11.10.2017 19:02:57 | Ragnell
už i kradu ségra, na kruháči tu levanduli :)
22.10.2017 20:38:41 | Malá mořská víla
:)*
26.10.2017 11:14:19 | Ragnell
...a na bolavá záda,
snad mast z kaštanu,
byla by ta pravá.
A na srdce,
co se smutkem svírá
když on víc přehlíží,
než se dívá...,
snad jen odvar z pelyňku.
11.10.2017 18:52:13 | Dreamy