Frantík si chce omočit,
ví kam může zaskočit,
nezamířil do bordelu,
na ty hrátky má přec Věru.
Poslal zprávu z mobilu,
chce si zahrát na pilu,
Věra s plánem souhlasila,
jen mu cenu upravila.
Tržně chce se zachovat,
víc mu bude účtovat,
navždy pryč je cena nízká,
kdo dá víc, tak něhu získá.
Dodala moje zlatíčko,
mě inspiruje máslíčko.