retardovaný
jezdil jsi k nám na prázdniny
v ruce držel rádio
procházel se
běhala jsem za tebou
někdy jsme šťastní
kráčeli vedle sebe
celý svět se na nás usmíval
upřímně a srdečně
jako ty
retardovaný
zbožňovala jsem ony procházky
možná právě díky tobě
tolik miluji hudbu
a samotu
pokud se ke mně někdo přidá
usměji se na něho
tím naším společným
nezaměnitelným úsměvem
ještě dnes se směju
jak jsi všem
kteří po tobě pokřikovali
utekl
spiklenecky jsme se opírali
o hřbitovní zeď
v ten okamžik jsem pochopila
že při tobě stojí
všichni svatí
Přečteno 514x
Tipy 29
Poslední tipující: Básník Karel, Iva Husárková, Amonasr, jondys, Frr, Kubíno, Philogyny1, Jort, Dobrovský, Šípková Růženka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)