Básník básníkovi báseň píše
Zda-li básník odepíše?
Básník básní chce jen říci
Budem stále dva básníci?
Pobásněná slova v básni
O Tvém jménu stále básní
Básní o Tvé duši ctěné
A Tvé písni vybásněné
Básní o kakau s mlíkem
Zůstaň, prosím, mým básníkem
Jedna báseň :-) Básnit se dá vesele i smutně, spolu i o samotě..ale většinou se ty básně píší pro někoho dalšího nebo alespoň chtějí být tím dalším čteny. Tak ať ti/vám to básní!
29.01.2018 17:33:45 | Chancer
A čím víc být??
Než "jen" básníkem!
Čeká snad od nás někdo něco víc?
Když za básníka se ooavdu nepovažuji...
06.11.2017 00:23:54 | Cappp
...hezké býti básníkem...
...hrát si s písmenky...
...přemýšlet ve verších každý den...
22.10.2017 09:51:25 | Šípková Růženka