nahá
čtená
zneuctěná
čištěná a rozpouštěná
v kusy draná
spojovaná
darovaná
půjčovaná
nalezená
obydlená
osamělá
přitom
nikdy sama
použitelná či ne
o tom jiný rozhodne
nahá
navždy
odjakživa
netoužící žít tu znova
nevěřící v psaná slova
nevolajíc pana boha!
nahá jsem
a jak to bývá
vždy se
dívá
...proč netoužíš žít tu znova? A kdopak si Tě nahou rád prohlíží?
23.10.2017 18:34:40 | Šípková Růženka
tady nejde o fyzickou nahotu, je to duchovní báseň ;) ale dík
24.10.2017 04:23:06 | Móny
Přesně, taková duchovní báseň a Šípková Růženka myslí jen na tělesnou nahotu a buhví na co ještě. Kam ti dnešní básníci spějí.... :D
24.10.2017 17:12:58 | jondys
že jo ;)) ale já jsem nebyla jiná ;))
25.10.2017 05:37:20 | Móny