Anotace: ---------
zarezlé skoby
ve zdi nářků
prošlých dní
občas zabolí
a co ty nové
mám je vyzkoušet?
ještě?
ale co když
možná
ta zeď se rozdrolí
:-) bezva, Akyši, bezva, moc se mi ty skoby líbí :-)! ST
24.10.2017 10:43:26 | Fany
:-)
25.10.2017 08:17:05 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?