Anotace: ...další z krásných vůní, která mě provází (Aromka)
Sbírka: Aromka - Královská Oáza
Jsem ztracenou moudrostí žen,
jsem esencí k životu.
Nejsem vůní překotných změn,
jsem matkou míru a poklidu.
Nechci nic měnit,
chci tě jen vést.
Krůček po krůčku životem jít,
a volit jednoduchost cest.
Jsem krásně fialová, voňavá
a příjemně spavá.
Zbavím tě pocitu nočních běsů,
se mnou se uklidníš, složíš si hlavu.
Přivoň si, zastav se,
chvilinku zůstaň stát.
Se mnou už navždycky,
budeš lehce žít a sladce spát.