V „Domově klidného stáří“
dnes večer se nevyváří.
František tam totiž dožil,
když si před tím píchnul do žil ...
Nestálo ho ani kačku
švihnout v tělo tuhle sračku.
V důchoďáku Na Hrádku
mají vlastní zahrádku.
síla ! Ty veršotepnej divochu**ST* :-D
("veršotepnej" není zde míněno nikterak pejorativně*)
03.12.2017 19:49:32 | Frr
černý humor to je rána
převlíknu se za havrana
supertip ti písnu
za dědovu mísu :-)
29.10.2017 06:21:19 | klaun
komu se nelení, tomu se zelení, na zahrádce koření, kouřeníčko... :)
28.10.2017 15:57:44 | Philogyny1
NaturaliSTický Koblížek :)
28.10.2017 15:38:57 | Prey Miley