Anotace: ...pro zklidnění po rozfoukaném Česku určitě zabere pro uvolnění mysli úžasná bylinka... (Aromka)
Sbírka: Aromka - Královská Oáza
Ne každý z nás si přizná,
že vám sladce voním.
Vždyť být malým znamená,
být dětinským, být slabým.
Jsem heřmánek, jsem kamilkou,
jsem vůní tvého dětství.
Jsem chrastítkem, jsem postýlkou,
jsem zelený i lesklý.
Ve mně je pohoda a hravost,
žádné starosti či strasti.
Jen nás maličkých zvědavost,
co to je lidské štěstí.
A miminka, jak krásně voní po heřmánku! Na tu vůni žádná maminka nezapomíná!
30.10.2017 20:25:28 | Iva Borecká
Krásně napsané z pohledu bylinky, ale ty jako Šípková k tomu máš nejblíž. :-)
30.10.2017 07:04:42 | banan
Ano, ano, k bylinkám mám blízko...každá se mi představila. Děkuji
30.10.2017 07:10:47 | Šípková Růženka