Příteli "JÁ" proč jsi spal
když život se mnou lomcoval?
A proč jsi mě nechal takto být
neřekls "STOP-tam se neřítit..."
To abys sama poznala
že nejsi holka zoufalá
a že můžeš kým chceš být
a všude nalézt božský klid
Však teď si tiše odpočiň
načerpej sílu a já vím
že vstaneš jako vlna z vod
roztočíš osudu svůj chod
a ten, kdo by Ti v cestě stál
máš sílu odhodit ho dál....
přesně tak , jelikož bylo vše řečeno a není co dodat ....krom ST a to už je teď taky venku ...no klaune šup mazej dál...klaune už si to čet nejmíň desetkrát jdeme ...se omlouvám někdy je jako malej :-))
01.11.2017 10:44:48 | klaun
Děkuji, že ses zastavil s mou tvorbou strávil tolik chvil. A kdyby se Ti chtělo zas, navštiv mé stránky a přijď včas.
01.11.2017 11:56:48 | JSJ
...hezké, taky to tak mám...a pořád sebou nechám lomcovat a budit se polibkem...
01.11.2017 09:59:10 | Šípková Růženka