Anotace: chybí
Opuštěný ostrov
ostrov opuštěný samotnou samotou
jedináček ve
městě plném sourozenců
raketa připravená
odstartovat směrem k jádru
věci se ženou za lidmi
věci se ženou za lidmi
nemají na výběr
narozdíl od člověka
nadbytečnost moci
srovnatelná snad jen s močí
křižovatka hodnot
bez světel
pánové a dámy.