Anotace: (s)prosté veršíky, jež mne napadly na zastávce mhd...
F(al)ešná
Modré kotníčky v lodičkách,
...jak jsou sexy!
Třesoucí se ruka s cigaretkou,
...jak důstojná je!
Strupy tvrdé rty,
... jak něžné!
Nos plný hlenu,
...kolik pýchy ještě snese!
...možná někdy něžná i krásná byla,
kde se ta něha i krása ztratila???
zkus se podívat...za cigaretou, za vínem,
za smutkem, za samotou, za žalem...
těžko říct.
05.11.2017 19:44:04 | Šípková Růženka