Anotace: Když se nám tak pěkně rozjíždějí volby ... Pokus o vtipný limerick :-))
Kdysi Werich řekl: Dobrých klaunů je málo, ale šašků je ... To ale neznamená, že by některý šašek nemohl mít dobrá nápad!
Děkuji všem za čtení i za komenty.
08.11.2017 22:40:59 | Zasr. romantik
parádní, ne není to protekce ačkoliv klauni a šašci jsou příbuzní . Prostě ST a hotovo.
08.11.2017 10:44:27 | klaun