Anotace: ....pro toho, kdo už se nedivá jak žiju..https://www.youtube.com/watch?v=qXM0JdAwabU&list=RDJznXx1Ns374&index=27
změna zaplavila moje oči a ústa
změna naplnila moje sny a mojí hlavu
jsem v prapodivném stavu
existují lidi, jako my dva, co neumí být šťastný?
stačí pár vteřin
raz
dva
a teď začni
žít jinak
říkali
že
prý
je stěhování
krize
tak proč se tak přiblbe usmívám,
když letím z čapího hnízda
a tentokrát se to doopravdy děje
a jen se mi to nezdá
jsem stejná
pořád falešná jako pětikoruna
nebo ne
opakuju se
znova
protože letím dopředu
a nezakopávám
přestože neznám svou budoucí cestu
už nezakopávám
chci aby ses na to díval a cítil se pyšnej na mě
a vzadu na svém krku citím
svůj vlastní dotek
jsem jenom já
nemám muže
každej utek
a ten skutek se skutečně stal
očekávám metál
za tu změnu
za to, že se kvůli ní možná zapomenu
i
tys
zmizel
docela
ne
si
tu
jen
napůl
já já já jenom já
ich
habe
kleine
cimr
malá, ale moje
jsem vážně tolik šťastná?